MMG International

Consultanță Strategică, Dezvoltarea Capitalului Uman

E-Learning

Dobândirea și dezvoltarea competențelor sunt esențiale pentru succesul angajaților și al companiei dvs.

Accelerați-vă performanța

  • de oriunde
  • în ritmul propriu
1. MANAGEMENT - LEADERSHIP

Managementul a evoluat… dar dvs.? Cum să vă conduceți echipele cu seninătate într-un context devenit deosebit de complex? Cum puteți lua decizii într-un mediu incert și agitat? Întăriți-vă abilitățile de leadership, dezvoltați autonomia și loialitatea, mobilizați și generați entuziasm în rândul angajaților!

2. FINANŢE PENTRU MANAGERI

Un manager de succes trebuie să înțeleagă și managementul financiar al departamentului sau al companiei sale. El trebuie să poată măsura impactul deciziilor sale asupra dezvoltării departamentului său, a companiei sale.

3. COMUNICARE

Asigurarea unui flux fluid de informații în cadrul companiei este vitală pentru dezvoltarea acesteia și pentru dezvoltarea tuturor angajaților. 

4. VÂNZĂRI

Misiunea consultanților de vânzări este de a vinde produsele și serviciile companiei la cel mai bun preț posibil, așa că ei trebuie să fie cât mai eficienți. O parte din profitabilitatea companiei depinde de aceasta.

5. ACHIZIȚII

Achizitorii au sarcina de a furniza companiei cele mai bune produse și servicii la cel mai bun preț, așa că trebuie să fie cât mai eficienți posibil. O parte din profitabilitatea companiei depinde de aceasta.

6. DOMENII TEHNICE

Programele de training Bureau Veritas reprezintă un instrument eficient de îmbunătățire a competențelor angajaților recunoscute la nivel internațional. Bureau Veritas România contribuie la creșterea calității resurselor umane din toate sectoarele de activitate, în companii cu impact la nivel național și internațional.